storytelling

Een ontwerp dat een verhaal verteld, dat je aan het denken zet of laat lachen. 

Op dit moment ben ik bezig met een project over geluk. Hoe gaan we om met geluk? Hoe beïnvloedt marketing onze emoties en het beeld van hoe we gelukkig kunnen zijn? Op deze vragen probeer ik binnen dit project een duidelijker antwoord te krijgen. Daarvoor heb ik verschillende ontwerpen gemaakt waarin storytelling een belangrijke rol speelt. 

Klik op een van de foto’s om te vergroten.

Iedereen geeft of krijgt tijdens de feestdagen wel eens een cadeau waar je eigenlijk niet zo veel mee kan, ook wel het “onzin cadeau” genoemd. Mij leek het leuk om automaten in de winkelstraten te plaatsen tijdens de feestdagen, waar je een test kunt invullen over de persoon voor wie je het cadeau wil kopen. Er komt een ticket uitgerold met de perfecte cadeautip: een activiteit die je met z’n tweeën kunt gaan doen. Met dit project wilde ik mensen stimuleren om minder vaak een materialistisch cadeau te kopen en elkaar meer aandacht cadeau te geven. 

Klik op een van de foto’s om te vergroten.

Tijdens dit groepsproject hadden we het idee om mensen uit hun dagelijkse routine te halen. Dit deden we door naast de renbaan bij de boompjes kade in Rotterdam een vervormde versie te maken. Een renbaan die helemaal door elkaar loopt en die niet meer op de gebruikelijke manier functioneert. Op deze manier werd heel even het normale leven doorbroken. 

Klik op een van de foto’s om te vergroten.
0